Godt tilbehør til deg som trener mye

Når kroppen spiller på lag og du kjenner at du får maks uttelling av treningen din, er det lite som slår den følelsen. Det som derimot kan bidra til å øke den følelsen enda mer, er rett utstyr og tilbehør som øker pretasjonene og motivasjonen. En god nettbutikk har et stort utvalg tilbehør til deg som trener.

Mobilholder

Ved høy aktivitet der du for eksempel er mye ute og jogger, kan en god mobilholder som du kan feste på armen være lurt. Et justerbart sporstarmbånd beskytter telefonen din mot fukt og smuss. I tillegg gir den rask tilgang til mobilen slik at du kan følge med på treningsprosessen din.

Headset

Forskning viser at med musikk på øret, vil du prestere bedre under treningsøktene dine. Med et par handsfree høretelefoner kan du lytte til favorittmusikken din mens du trener uten å være hemmet av kabler.

Smart-klokker

En gadget som stadig blir mer populær er smart-klokker. Disse kommer i ulike utgaver, men har til felles å fungere som en aktivitetsmåler. Ikke bare kan de måle søvn, antall skritt og stress, men kan også gi deg oversikt over treningsøktene dine. Med en smart-klokke kan du enkelt følge med på kaloriforbrenning, puls og oksygenmetning i kroppen.