For deg med stor interesse for ishockey og NHL

National Hockey League, eller NHL, er en nordamerikansk eliteserie i ishockey, hvor det vinnende laget i sluttspillet mottar den berømte Stanley Cup.

Ishockey er også en sport hvor flere nordmenn har utmerket seg, som fører til økt popularitet også her. Sporten er full av adrenalin og et høyt tempo som engasjerer mange.

En del av noe større

Når man er supporter av et idrettslag er man del av noe større. Flere tusen fans viser sin lojalitet på ulike måter. Noen følger med på kampene live eller på TV og andre oppmuntre spillerne med sanger og heiarop. Mange nedarver denne tilhørigheten til sine barn fra de er små.

Støtt favorittlaget ditt

Mange tilhengere eller supportere av sportslag liker å vise sin støtte til laget på ulike måter. For eksempel er det å kle seg i lagets farger, lag- eller spillertrøyer er en populær måte vise stolthet og støtte på. Klær kan brukes både i hverdagen og på kamp, og viser både laget og resten av verden hvem du holder med. Også kopper, capser og annet med lagets logo på er svært populært blant sportsentusiaster. Om du ønsker å støtte dit favorittishockeylag, kan du handle i denne butikken.